POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

 

Zakaj podjetje Marina Portorož d.d. zbira ter obdeluje moje osebne podatke?

 

Glavni cilj podjetja Marina Portorož je nuditi svojim strankam odlično storitev in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja o našem prodajnem programu, o nagradnih igrah ter o naših dodatnih storitvah, ki vam omogočajo boljšo izkušnjo ter s tem večje zadovoljstvo.

 

Podjetje Marina Portorož d.d. obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v podjetje Marina Portorož.

 

Katere moje osebne podatke podjetje Marina Portorož zbira in obdeluje?

 

Podjetje Marina Portorož zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na elektronsko revijo, prijava na storitev svetovanja, prijava za pridobitev ponudbe, prijava na sodelovanje v nagradni igri, itd.) oziroma, ki ste jih posredovali kot kontaktne podatke z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Marina Portorož (spletni kontaktni obrazec). Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov, ime in priimek, naslov vašega prebivališča, vaša telefonska številka, ... in privolitve v obdelavo teh podatkov.

 

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Marina Portorož zbira tudi informacije o tem , kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov,ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

 

Kdo obdeluje moje osebne podatke?

 

Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba Marina Portorož , d.d., Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož.

 

Kontaktna oseba za varstvo vaših podatkov je Deja Erjavec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Vaše osebne podatke obdelujejo s strani podjetja Marina Portorož pooblaščene osebe, ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

 

Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?

 

Podjetje Marina Portorož kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

 

Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Marina Portorož.

 

Koliko časa hranite moje osebne podatke?

 

Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen za katerega so bili posredovani. Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste nam jih posredovali izbrišejo. V kolikor osebne podatke posredujete za namen boljšega informiranja se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?

 

Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?

 

Podjetje Marina Portorož ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Marina Portorož omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje Marina Portorož vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.

 

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Za varstvo vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete podjetju Marina Portorož je pristojena Deja Erjavec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Podjetje Marina Portorož bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.