OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SE POŠILJAJO PREKO KONTAKTNEGA SPLETNEGA OBRAZCA

 

Komu se pošiljajo osebni podatki navedeni na spletnem obrazcu?

 

Z izpolnitvijo in potrditvijo kontaktnega spletnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani podjetja Marina Portorož, d.d., posredujete osebne podatke navedene na spletnem obrazcu družbi Marina Portorož, d.d., Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož (v nadaljevanju podjetje Marina Portorož).

 

Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo podjetje Marina Portorož obveščalo o svojih prodajnih novostih in dodatno informiralo o svojem prodajnem programu (v nadaljevanju trženje).

Podjetje Marina Portorož, kot upravljavec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

 

Podjetje Marina Portorož osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov – je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom podjetja Marina Portorož.

 

Kakšen je postopek pošiljanja osebnih podatkov navedenih na spletnem obrazcu?

 

Na spletni strani podjetja Marina Portorož izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek ter vaš elektronski naslov. V kolikor želite, pa na obrazcu lahko navedete tudi vašo telefonsko številko.

 

Izpolnjeni kontaktni obrazec morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da podjetje Marina Portorož vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za namen trženja in s tem posredovanja novosti o prodajnih ponudbah ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, s Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da lahko vašo privolitev za obdelavo kadarkoli prekličete.

 

Da začnete prejemati informacije na vaš elektronski naslov, morate izpolniti kontaktni obrazec in potrditi e-sporočilo, ki ga dobite na vaš elektronski naslov.

 

Podjetje Marina Portorož bo vaše podatke pričelo obdelovati po izpolnitvi kontaktnega obrazca in po prejemu z vaše strani potrjenega potrditvenega e-sporočila.

 

Koliko časa in za kakšen namen podjetje Marina Portorož obdeluje moje osebne podatke?

 

Vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem obrazcu, bo podjetje Marina Portorož hranilo v evidenci le za namen trženja oziroma posredovanja novosti o prodajni ponudbi s pomočjo vaših kontaktnih podatkov. Vaši podatki se bodo hranili v evidenci do vašega preklica.

 

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov, ki jih podate na spletnem kontaktnem obrazcu je vaša privolitev, ki jo lahko kadarkoli prekličete z obvestilom na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja Marina Portorož.

 

Ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Podjetje Marina Portorož vaših osebnih podatkov brez vaše zahteve nikoli ne bo posredovalo tretjim osebam.

 

Vaše osebne podatke podjetje Marina Portorož brez vaše izrecne privolitve tudi nikoli ne bo posredovalo v druge države ali mednarodne organizacije.

 

Kdo so uporabniki podatkov?

 

Uporabnik podatkov je podjetje Marina Portorož.

 

Kako bo podjetje Marina Portorož uporabljalo moje osebne podatke, ki jih posredujem s spletnim obrazcem?

 

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo uporabljalo podjetje Marina Portorož za namen oziroma več namenov za katere ste osebne podatke posredovali.

 

Vaši osebni podatki v podjetju Marina Portorož ne bodo predmet avtomatizirane obdelave ali profiliranja.

 

Kako so zavarovani moji osebni podatki v podjetju Marina Portorož?

 

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov.

 

Po prejemu obrazcev v podjetje Marina Portorož osebne podatke iz spletnega obrazca s pravilnikom pooblaščene osebe vnesejo v ustrezno evidenco podjetja Marina Portorož. Dostop do računalniškega sistema in evidence je mogoč le preko posamezne računalniške enote in preko osebnega gesla pooblaščenega posameznika. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

 

Kakšne so moje pravice z zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

 

Podjetje Marina Portorož ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Marina Portorož omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje Marina Portorož vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebi, ki jo vi določite.

 

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Podjetje Marina Portorož bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

 

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za preklic obdelave, vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

 

Upravljavec osebnih podatkov je:

 

Marina Portorož, d.d., Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je: ________ e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.