Marina Portorož je bila v zadnjih 23 letih uspešen soorganizator navtičnega sejma, ki je postal tako lokalno kot mednarodno priznana prireditev.

Le-ta je poskrbela, da je tudi v maju Portorož obiskalo veliko število obiskovalcev in razstavljavcev. V letošnjem letu se je zaradi različnih interesov soorganizator odločil za samostojno pot na drugi lokaciji, s čimer bi Portorož in celotna občina Piran ostala brez tradicionalnega dogodka.

 

Prav zato se je Marina Portorož odločila, da navtični dogodek organizira sama in s tem poskrbi, da turistični delavci in nenazadnje tudi razstavljavci ne bodo ostali brez dogodka na prestižni lokaciji. Prenovljenemu navtičnemu dogodku, smo nadeli ime – Nautica Marina Portorož.

 

Največji poudarek bo vsekakor na navtiki in navtični opremi, saj je to v prvi vrsti navtični sejem. Predstavljena bodo plovila in navtični produkti tako slovenskih kot tujih proizvajalcev, ki bodo s svojo razkošnostjo prava paša za oči. Vsekakor bo vsak ljubitelj morja lahko našel nekaj zase, za nakup, najem ali pa zgolj za spominsko fotografijo.

 

Zato prav vsi lepo vabljeni v Marino Portorož med 16. in 19. majem 2019, kjer bosta navtično tematiko dopolnjevala še prestiž in lepota, skozi predstavitev prestižnih vozil in inovacij, zanimivih glasbenih nastopov ter lepih deklet, ki bodo tekmovala za prestižni naslov miss Slovenije.

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.