Belcon-SYS d.o.o. je podjetje s kar 30 letno tradicijo, ki se ukvarja z ekskluzivno prodajo plovil angleškega proizvajalca Sealine.

V teh letih delovanja si je tim zaposlenih nabral kar nekaj dragocenih izkušenj z upravljanjem plovil, delovanjem opreme in svetovanjem uporabnikom plovil. Podjetji SYS d.o.o. iz Portoroža in Belcon d.o.o. iz Rijeke sta leta 2004 združili moči in skupaj ustanovili podjetje Belcon-SYS d.o.o. Belcon-SYS d.o.o. Tako uspešno že več let zastopa mnoge svetovno znane znamke na področju navtike. Prav tako podjetje Belcon-SYS nudi tudi instalacija opreme, servis ter uveljavljanje garancije izdelkov zastopanih znamk.

Glavna dejavnost podjetja je predstavništvo in distribucija vse izdelkov podjetja Raymarien za celotno področje Slovenije. Na voljo so tudi druge storitve kot je servis, instalacija in uveljavljanje garancije na vse vrste Raymarine naprav in dodatkov. Podjetje se ukvarja z zastopstvom ostalih znamk kot so Yacht Controller, OceanLED, Scanstrut, Navionics in BoatGuard. S podjetjem Yacht Controller sodelujejo že vse od njihovih začetkov. Z instalacijo in testiranji na plovilih so jim pomagali pri izdelavi njihovega prvega prototipa, brezžičnega upravljalnika pogonskih motorjev.

 

Belcon-SYS je tudi edini uradni servis v Sloveniji, ki servisira navtično elektroniko zastopanih znamk. Vsako leto se redno udeležujejo izobraževalnih treningov, kjer izvejo novosti in se o njih posvetujejo z ostalimi udeleženci. Udeleženci izobraževanj pa imajo tudi izdan certifikat, ki potrjuje izobrazbo agenta.

 

Podjetje ima veliko izkušenj na podlagi montaže opreme in posameznih sklopov plovil Sealine. Vsakdo, ki bi svojemu plovilu privoščil novo opremo, najboljše rešitve najde pri Belcon-SYS d.o.o. Po želji uporabnika lahko vgradijo tudi opremo po osebnem izboru, če so le  prepričani v to, da lahko to opravijo s popolno strokovnostjo.

 

Podjetje vam ponuja brezžične sisteme upravljanja pogonskih motorjev proizvajalca Yacht Controller. Izbirate lahko tudi med elektronskimi navigacijskimi kartami, saj vsi večfunkcijski zasloni Raymarine podpirajo kartografijo Navionics kot tudi C-MAP.

 

Več o ponudbi Belcon-SYS d.o.o. najdete na http://www.belcon-sys.com/sl/

Foto: belcon-sys.com


 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.