Podjetje Adriatic Team d.o.o. iz Ljubljane, uradni zastopnik motornih plovil Bavaria Yachts za Slovenijo in Hrvaško bo na sejmu predstavilo motorno plovilo Bavaria S30 Open in S33HT.

Če se odločate za nakup nove Bavarie, bo ekipa Adriatic Team d.o.o. našla rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim željam in potrebam, vsekakor pa jih obiščite na sejmu in si plovili v živo oglejte. 

 

Odlična in inovativna motorna plovila iz ene največjih svetovnih ladjedelnic so na voljo v štirih verzijah S, SR, R in Virtess. Izbirate lahko med 20 različnimi modeli in zase izberete optimalno velikost motornega plovila Bavaria Yachts. Pri podjetju Adriatic Team d.o.o. vam bodo poleg prodaje novega plovila uredili tudi prevoz plovila iz tovarne, zavarovanje, registracijo, svetovali vam bodo pri financiranju plovila, možna je tudi opcija oddajanja vašega motornega plovila v charter-managment. Ekipa ima poleg dolgoletnih navtičnih izkušenj v Jadranu tudi mrežo visoko usposobljenih pooblaščenih servisov, ki bodo poskrbeli za vaše brezskrbne in dragocene trenutke na plovilu Bavaria Yachts. 

 

Info na: www.adriaticteam.si

 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.