Na navtičnem sejmu Nautica Marina Portorož 2020 bo letos razstavljalo tudi podjetje NaZraku.si, ki se bo predstavilo z blagovnima znamkama Kayak innovations in Spinera.

Kayak innovations je podjetje, ki je želelo ustvarjati v Evropi. V Nemčiji so tako razvili prvi modularni kajak Natseq in ga leta 2019 lansirali pod blagovno znamko »Kayak innovations«. Pod to blagovno znamko želijo tudi v prihodnje razvijati, proizvajati in prodajati nove inovativne izdelke in storitve povezane s kajkaštvom. Zamisel o modularnem kajaku je nastala iz potrebe uporabnikov. Kajak, ki ga lahko shranite na majhen prostor, ga pripeljete v prtljažniku in ga sestavite v nekaj sekundah je ideja, ki jo je po mnenju Kayak innovations bilo vredno razvijati. Svoj nov izdelek so tako začeli izpolnjevati po izkušnjah trgovcev in aktivnih veslačev.

 

Trgovina NaZraku.si, kot distributer podjetja Spinera, vam letos predstavlja kar nekaj novosti na področju vsakdanje ter profesionalne uporabe. Njihovi proizvodi so rezultat trdnega dela in več kot 20-letnega znanja, močnih materialov in premišljenega oblikovanja. Podjetje Spinera uživa dober mednarodni ugled in se močno trudi, da zagotovi sodobne inovacije izdelkov. Pri tem uporablja najnovejše tehnologije in proizvodne tehnike, za razvoj najboljših izdelkov za vodne športe. 

 

Popolnoma nova kategorija, ki jo podjetje predstavlja letos so Spinera SUP-i, s privlačnim dizajnom. Spinera SUP-i Let's Paddle 9´10, Let’s Paddle 10`4, Supventure 10‘6 in Subventure 12‘0, ki so odlične vsestranske deske za stoječe veslanje in po vseh karakteristikah dosegajo konkurenčne deske za vsakdanjo uporabo. SUP-a Rental 10'6 in Rental 12'0 pa sta dodatno okrepljena in namenjena profesionalni uporabi. Vsi SUP-i so shranjeni v praktičnih torbah z naramnicami za preprost transport.

 

Med vodnimi tubami za splošno uporabo je Spinera razširila svojo ponudbo. Ena izmed teh tub je eno-seda, ki je primerna tudi za otroke. Dostopna je v dveh različicah in sicer; Delta 54 v trikotni obliki in okrogla Classic. Obe tubi sta narejeni iz visokokakovostnega PVC-ja, prevlečenega z najlonsko prevleko v moderni izvedbi. Dvojnike v novih barvah sta dobili tube Wild Bob in Wild Wave. Ker je lanskoletna novost Waterpilot 1 požela lep uspeh so letos naredili še dve različici te tube in sicer; Waterpilot 2, namenjeno dvema osebama ter Kato 1, ki je po obliki bolj podobna čolnu. Pridružila sta se tudi Rocket 2 in Rocket 4, ki sta narejeni za najvišje zahteve uporabnikov. Lounger 3 je namenjen trem osebam in je primeren tudi za poležavanje, saj lahko zanj ločeno kupite tudi sončno streho Bimini. Podjetje pa predstavlja tudi vodne obleke Spring Suit iz 2mm debelega neoprena in z udobnimi Flatlock šivi, ki zagotavljajo prijetno, anatomsko prileganje. Obleke za vodo so zračne in na voljo v različnih velikostih za otroke, ženske in moške.

 

Poleg splošne uporabe je podjetje Spinera razširilo tudi ponudbo za profesionalno uporabo. Nova oblika tube je RaceCar 4-10 HD, ki lahko prevaža veliko ljudi in je izjemno hitra. Narejena je za komercialno uporabo iz izjemno močnega Havy Duty (HD) 1000D PVC materiala. Profesionalna tuba Wing je elegantno zasnovana in z zavihanimi stranicami daje občutek letenja po vodi. V sezoni 2020 se liniji pridružujeta tudi Wing 3 in Wing 5. Okrogli tubi Flight 4 se je pridružila Flight 2, ki je odlična naložba za vodne parke. Lets Go 3 HD pa se je letos odela v novo obleko in okrepili materiale. Novost so tudi čelade za profesionalno uporabo z mehko lupino Softshell Helmet in trdo Hardshell Helmet različnih velikosti. Vodnim oblekam pa je podjetje osvežilo dizajn. Plavalni jopiči Rental PRO Vest pa so zdaj na voljo tudi v dobro vidni rumeni barvi, ter izdelani iz 600D poliestra.

 

Več o vseh produktih pa najdete na:

https://www.nazraku.si/

 Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.