Po uspeniši izvedbi v letošnjem letu, se je organizator največjega navtičnega sejma v Sloveniji, Nautica Marina Portorož odločil, da bo s sejmom nadaljeval tudi v prihodnjem letu. Z nekaj spremembami in nekaj novostmi bo sejem še bolj atraktiven in predvsem dostopnejši širši javnosti.

Navtične novosti, zanimivosti in spremljevalni program bodo prihodnje leto v marini Portorož med 14. in 17. majem.

 

V lanski, prvi izvedbi prenovljenega sejma se je obiskovalcem kljub nekaterim dvomom predstavilo preko 130 razstavljavcev, tudi z največjimi in najatraktivnejšimi plovili, bogat spremljevalni program je bil novost, ki je k sodelovanju za prihodnje leto že pritegnil nove partnerje. Novosti pa so tudi edina stalnica sejma Nautica, zato je organizator prvo predstavil že v minulih dneh. Tako sejem, kot spremljevalni program bo v prihodnjem letu povsem brezplačen za vse obiskovalce, s čimer želijo poskrbeti, da bo svet navtike približan še večji množici, na drugi strani pa razstavljavcem zagotoviti še več potencialnih strank.

 

Marina Portorož se lahko pohvali z edinstveno sejemsko ponudbo, ki jo združuje tako izjemna lokacija kot celotna tehnična podpora z lastnim servisom (dvigala, viličarji) in izkušeno ekipo, ki jo lahko nudijo razstavljavcem. Sejem Nautica Marina Portorož 2020 bo nudil razstavljavcem od 80 do 200 vodnih vezov, na kopnem pa še dodatnih 300 prostorov. Po potrebi bodo v marini zagotovili še dodatne vodne kapacitete, kar je zagotovo velika prednost te marine. 

 

V Marini Portorož je sejem zastavljen krožno, kar pomeni, da je vse skupaj obiskovalcem in razstavljalcem priročneje in prijaznejše. Med drugim so tudi plavajoči pomoli v Portorožu krožni in obiskovalci si tako lažje ogledajo vse od prvega do zadnjega razstavljalca ter se vrnejo v dogajanje, brez da bi koga izpustili.  

 

Tudi letos bo poskrbljeno za zanimiv spremljevalni program, saj bo ponovno izveden MARINA MUSIC FEST, ki je lani privabil veliko število predvsem mladih izvajalcev, prav tako pa boste lahko uživali tudi v večernem koncertu, ki bo tokrat na prostem.

 

Za želite izvedeti več informacij o prihajajočem navtičnem sejmu, nam sledite na našem Facebook profilu ali pa spremljajte našo spletno stran, kjer ne bo manjkalo novičk na temo navtike in programa sejma!

 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.