Podjetje Adriatic Team d.o.o. iz Ljubljane, uradni zastopnik motornih plovil Bavaria Yachts za Slovenijo in Hrvaško bo na sejmu predstavil jahto Bavaria Sport 29.

Če se odločate za nakup nove Bavarie, jih vsekakor obiščite na sejmu in si jahto oglejte v živo. 

 

Odlična in inovativna motorna plovila iz ene največjih svetovnih ladjedelnic so na voljo v treh verzijah Sport, Virtess in R. Izbirate lahko med 18 modeli različnih plovil in izberete zase optimalno velikost motornega plovila Bavari Yachts. Pri podjetju Adriatic Team d.o.o. vam bodo poleg prodaje novega plovila uredili tudi prevoz plovila iz tovarne, zavarovanje, registracijo, svetovali vam bodo pri financiranju plovila, možna je tudi opcija oddajanja vašega motornega plovila v charter. Ekipa ima poleg dolgoletnih navtičnih izkušenj v Jadranu tudi mrežo visoko usposobljenih pooblaščenih servisov, ki bodo poskrbeli za vaše brezskrbne in dragocene trenutke na markantnem motornem plovilu Bavaria Yachts. 

 

Info na www.adriaticteam.si

 

Zagotovite si vstopnico v predprodaji za navtični sejem Nautica Marina Portorož 2019 s spletnim nakupom na Eventim.si ali na Petrolovih bencinskih servisih.

 

https://www.eventim.si/si/izvajalec/nautica-marina-portoroz-1966/profile.html? 

 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.