Fjord 38 'Xpress je nedvomno najbolj športna jahta v floti Fjorda. Od svoje predstavitve leta 2017 je Fjord vključil značilnosti svoje večje ladijske sestre s postavitvijo mize, kjer udobno sedi 8 oseb in se pretvori v prostorno ležišče za tri osebe.

Na premcu je miza s sedeži za šest oseb in je lahko opremljena z električno mizo, ki se lahko spušča in se tako pretvori v sprednji ležalnik. Fjord 38 'Xpress dosega najvišjo hitrost 45 vozlov. Jahta ponuja tako razburljive občutke za ljubitelje hitrosti kot tudi dovolj prostora na palubi za bolj sproščeno navigacijo. Fjord 38 'Xpress vam omogoča, da se družite z družino in prijatelji v dveh ločenih območjih, ne da bi se počutili prenatrpano. 

 

Z dvema Mercury 350 in izbirno igralno palico, je jahta Fjord 38 'Xpress enostavna za upravljanje in jo lahko zasidrate v plitvih vodah. Za ljubitelje vodnih športov je mogoče palubo konfigurirati v ravnini in prosojno, da se omogoči ravnanje z želeno športno opremo. Ogromno skladišče pod krmno površino lahko sprejme vse potrebno za ribolov ali potapljanje, celo majhen čoln z izvenkrmnim motorjem. Čoln Fjord je edinstven v svoji vrsti in je nedvomno ikona oblikovanja.

 

Zagotovite si vstopnico v predprodaji za navtični sejem Nautica Marina Portorož 2019 s spletnim nakupom na Eventim.si ali na Petrolovih bencinskih servisih.

 

https://www.eventim.si/si/izvajalec/nautica-marina-portoroz-1966/profile.html? 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.