Skupina MennYacht je začela kot ekskluzivni trgovec Pershing Yachts leta 1994 in leta 1999 razširila svojo zastopstvo na celotno svetovno znano skupino Ferretti, ki je sestavljena iz edinstvenega portfelja sedmih najbolj ekskluzivnih in prestižnih blagovnih znamk v svetu navtike: Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Itama, Mochi Craft, Custom Line in CRN.

Skupina Ferretti ima prodajno mrežo v več kot 80 državah po vsem svetu in s tem svojim strankam zagotavlja izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo ter hkrati igra pomembno vlogo pri spremljanju trga in odzivanju na potrebe, želje in pričakovanja potrošnikov. 

 

V 25 letih se je skupina MennYacht povečala na 16 pisarn v 12 državah in 10 pooblaščenih servisnih točk vzdolž jadranske obale. Njegova edinstvena kombinacija vrhunskih storitev in najsodobnejših izdelkov zagotavlja podjetju konkurenčno prednost in svojim strankam zagotavlja najvišjo raven storitev pri nakupu, prodaji, zakupu, vzdrževanju ali servisiranju njihovih motornih jaht. Tako je podjetje uradni servisni center Ferretti Group, ki zagotavlja garancijske in ne garantne storitve za vse jahte blagovne znamke Skupine Ferretti.

 

MennYacht je tudi pooblaščeni regionalni ponudnik storitev za več blagovnih znamk pomorske opreme, nameščene na jahtah; od motorjev, generatorjev, stabilizacijskih sistemov, pogonskih sistemov, propelerjev, klimatskih naprav do Williams Jet Tenderjev. 

 

Ne glede na to, ali kupujete ali prodajate, želite zakupiti, servisirati ali obnoviti vašo jahto, bo MennYacht ekipa našla rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim željam in potrebam.

 

Zagotovite si vstopnico v predprodaji za navtični sejem Nautica Marina Portorož 2019 s spletnim nakupom na Eventim.si ali na Petrolovih bencinskih servisih.

 

https://www.eventim.si/si/izvajalec/nautica-marina-portoroz-1966/profile.html? 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.