Poleg ustaljene prodaje rabljenih plovil, najema  in servisa plovil, smo v letu 2019 postali pooblaščeni prodajalci za nova motorna plovila MOMENTA Yachts (Momenta 36 HT ) in Turkoglu Yachts (SeaSky 36 in SeaSky 39 ),  prostorne motorne  jahte za družinska križarjenja, uživanje na morju,  ki so primerne tudi za čarter.

Nudimo zelo ugoden Charter Management za plovilo Momenta 36 HT iz naše čarter baze v marini Portorož, kjer boste lahko najeli tudi motorno jahto AICON 62 s posadko za vikend ali daljše obdobje ali pa  z nami odplujte na enodnevni izlet v Benetke ali na Brione.

 

Obiščite nas tudi na navtičnem sejmu NAUTICA MARINA PORTROŽ 2019 , v času od 16.do 19. Maj-a   v marini Portorož , kjer Vam bomo predstavili naš prodajni program in novosti. Ogledali si boste lahko tudi motorno jahto PERSHING 76 katero smo kompletno obnovili in posodobili notranjost. 

 

Obiščite našo spletno stran: www.abyachting.si , oglejte si vse novosti ali rezervirajte plovilo za najem. Za vsa naročila novih plovil nudimo dodaten popust do konca maja 2019.

 

Vabljeni ! 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.