Na četrtkov sejemski večer se bomo s časovnim strojem popeljali nazaj v ‘’zlato dobo’’ - obdobje Great Gatsbyja.

Bučna, divja, razkošna zabava, odeta v žive in močne barve, torej takšna, kakršna se za to obdobje spodobi, bo poskrbela za posebno doživetje, odlično priložnost za mreženje in predvsem za še en nepozaben večer, preživet v najboljši družbi.

 

Poskočne ritme in z njimi pravo vzdušje bo pričarala prvovrstna skupina Manouche. Sestavlja jo pet glasbenih genijev, ki so pred širšo javnostjo prvič nastopili na podelitvi viktorjev marca 2012. Na račun uspešnih prvih avtorskih pesmi, kot sta »Kje si lubi?« in »Bi šla naprej?«, so hitro postali prepoznavni na slovenski glasbeni sceni in že svoj drugi koncert so na povabilo organizatorja izvedli kot predskupina francoske šansonjerke Zaz v ljubljanskih Križankah. Skladba »Kje si lubi?« je kasneje postala naslovni singl prvenca, ki je izšel konec leta 2012. Oktobra 2014 so izvedli manjšo turnejo po Franciji, v sklopu katere so nastopili tudi na harmonikarskem festivalu Le Grand Soufflet v Rennesu.
Skupina bo tako z mešanico elektronske glasbe – electro swinga in tako imenovanega gypsy swinga v slogu dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja, ki jo izvaja, naredila popoln uvod v nepozabne sejemske večere!

 

Večer brez pravil, ob barvitih koktejlih, slastnih prigrizkih in divjih ritmih pa se bo zaključil še s prestižno podelitvijo navtičnih nagrad za razstavljavce v različnih kategorijah.Svojo vstopnico po predprodajni ceni si lahko zagotovite na vseh Petrolovih bencinskih črpalkah ali s spletnim nakupom na Eventim.si.Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.