Romantično bo težko pričakovani sejem Nautica Marina Portorož obarvala modna revija glamuroznih oblek slovenskega poročnega salona Poročni kotiček.

 

Salon Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, najpomembnejše pri tem pa so mu potrebe in želje vsake neveste in ženina. Prav vsakemu  v salonu nudijo strokovno pomoč pri izbiri sanjske poročne obleke ter dodatkov, ki se bodo dopolnjevali s slogom in osebnostjo neveste ali ženina. Svojim strankam želijo ponuditi celovit pogled na sodobne poroke in najnovejše trende. Z njimi delijo svoje zgodbe, pridobljene izkušnje in čustva.

 

Bodoči nevesti ali ženinu na pomerjanju v salonu stoji ob strani strokovna stilistka, ki pozna sloge poročnih oblek in jima svetuje, kateri jima najbolje pristaja. Edinstvene potrebe in želje vsake neveste in ženina sprejemajo kot vsakdanji izziv in jima jih pomagajo uresničiti. V poročnem salonu lahko stranke najdejo tudi tematsko izdelana poročna vabila, konfete, naprsne šopke, menije in druge poročne tiskovine, v kateri se zrcalijo unikaten slog in ideje, ki izvirajo iz lastnega razvoja na tem področju. Izdelki salon Poročni kotiček uvrščajo na sam vrh, zato z njimi uspešno prodira tudi na tuje.

 

Čudovite obleke in dodatke salona bodo na modni reviji na sejmu Nautica Marina Portorož v soboto, 18.5.2019, predstavili tudi prvovrstni modeli.

 

https://www.porocnikoticek.si 

 

Vstopnice si lahko zagotovite z nakupom na spletni strani Eventim.si ali na Petrolovih bencinskih črpalkah.

 

 Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.