Sašo Gačnik ima za seboj zavidljivo glasbeno kariero. Kot klaviaturista smo ga na odrih lahko videvali s številnimi največjimi slovenskimi glasbenimi imeni, pa tudi z nekaterimi tujimi zvezdami.

V zadnjih letih je bilo verjetno najbolj odmevno njegovo sodelovanje s kultno slovensko skupino Šank Rock in svetovnim kitarskim velikanom Stevom Stevensom. 

 

 

 Od leta 2013 Sašo gradi zelo uspešno solo kariero in je verjetno edini slovenski izvajalec, ki je z avtorsko glasbo prisoten na ogromnem ruskojezičnem tržišču, v Ukrajini pa je bil njegov singel Moja, moja Ukrajinka celo vključen na kompilacijo Vroči hiti poletja. 

 

V drugi polovici lanskega leta smo dočakali njegov prvi samostojni album z naslovom Duša, na katerem je tudi pesem z naslovom Najin sin, ki jo je Sašo še posebej zaznamoval z megalomanskim videospotom. Omenjeni videospot je na slovenski sceni premaknil mejnik, saj gre za unikaten, vrhunski izdelek, ki z lahkoto konkurira svetovni produkciji.

 

Ker Sašo Gačnik »Svarogov« velja za sinonim kvalitete in ga na odru vedno spremlja skrbno izbrana elita glasbenikov, si tudi od koncerta v Marini Portorož lahko obetamo pravo glasbeno poslastico. 

 

 

 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.