Slovenski jadralci tudi v mednarodnem merilu dosegajo vrhunske rezultate. Jadranje je izjemno lep in zdrav šport za vse generacije. Izoblikuje trden značaj posameznika in razvija timsko sodelovanje celotne posadke.

 

V Slovenskem prostoru tako tekmovalno kot rekreativno jadranje ni posebej poznano.

Marina Portorož (https://www.marinap.si) in Yacht Club Marina Portorož (http://www.ycmp.eu) bosta tako v želji po popularizaciji tega športa prvič priredila Medijsko regato, ki bo potekala ob otvoritvi mednarodnega navtičnega sejma Nautica Marina Portorož.

 

Letošnja 1. Medijska regata bo potekala na jadrnicah Fareast 28R.

 

Fareast 28R

 

Izjemno moderna tekmovalna jadrnica, ki v izurjenih rokah nudi neskončno jadralski užitkov, je povsem obvladljiva tudi tistim malce manj veščim jadranja. Majhna teža, velika stabilnost, igrivost in lahkotnost, so glavni atributi jadrnice, ki jo je s prostornim kokpitom in palubo preprosto upravljati. Tako ob ljubiteljskem jadranju kot v vrvežu najzahtevnejše regat Fareast 28R zagotovo ne razočara.

 

Od sezone 2019 naprej, vas v Izoli pričakuje osem jadrnic tega tipa. Jadrnice Fareast 28R so na voljo za jadralne izlete, prosto jadranje, teambuildinge, organizirana tekmovanja, šolo jadranja, nastope na regatah in še kaj.

 

Več si preberite na: http://www.cleansport.si/fareast-28r.html 

 

Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.