Projekt Miss Slovenije se je pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja preoblikoval v vsebinsko bogat projekt, ki deluje, gradi in dopolnjuje svojo vsebino pod sloganom ‘’Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo’’.


S povezovanjem in predstavljanjem slovenskih podjetij, turizma, umetnikov, športnikov ter naše naravne in kulturne dediščine narod spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči, sodelovanju in podpiranju domačega – tistega, kar nas predstavlja in dela edinstvene. Ob spoštovanju drugih narodov verjame, da je pomembno, da cenimo in gradimo svojo državo in narodno identiteto.


S širokim naborom segmentov, na katerih deluje, svojim kandidatkam nudi znanje, enkratne izkušnje in poslovne priložnosti ter jim pomaga na osebnostni rasti in nadgradnji.


Letošnje kandidatke Miss Slovenije 2019 imajo možnost izobraževanja na področju javnega nastopanja, intimne nege, nege kože, ličenja, zdravega načina življenja, zdrave samozavesti in pravilne ustne higiene, mode, podjetništva, digitalnega marketinga in zelenih energij. Mlada, ambiciozna in nadarjena dekleta se bodo javnosti predstavila tudi skozi peko slaščic, poleti se bodo skupaj z ekipo zdaj že tradicionalno povzpele na najvišji slovenski vrh, Triglav, potepala pa se bodo po celotni Sloveniji in tako skozi akcijo Odkrivajmo Slovenijo z Miss Slovenije in Slovenskimi železnicami Slovencem predstavljale zapostavljene, a vselej čudovite slovenske kraje.

 

Letošnje kandidatke se bodo preizkusile tudi skozi delo ambasadork navtičnega sejma Nautica Marina Portorož, International boat, beauty and luxury show, na katerem si bo v soboto, 18.5., možnost ogledati tudi polfinalno prireditev Miss Slovenije 2019.

 

Vstopnice si zagotovite s spletnim nakupom na Eventim.si ali na Petrolovih bencinskih črpalkah!


Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.