Diplomirana profesorica glasbene pedagogike Tanja Žagar je vodilna pevka slovenske zabavne glasbe in je na sceni že prava stalnica.

Svojo glasbeno kariero uspešno gradi že triindvajseto leto, na začetku kot članica najstniške skupine Foxy Teens, zadnjih štirinajst let pa kot samostojna glasbenica, avtorica in pevka.

Njena glasba je odraz njene osebnosti. Večino besedil za svoje pesmi napiše sama. Navdih črpa iz lastnih izkušenj in iz zgodb ljudi, ki jih nenehno srečuje in spoznava.  S svojo čutno in hkrati tudi temperamentno glasbo je priljubljena pri vseh generacijah poslušalcev. Po štirih zelo uspešnih albumih in številnih hitih kot so Tiho, tiho čas beži, Hvala ker si ob meni ti, Pet poljubov, Mini, Nora noč, Vsaj malo sonca, Minili sta že leti dve, Majhne nežnosti, Zame zakantaj, Kako je vroče Številka 3, Arriva, Vino vino, Dadi ladi, Vračam se domov … je v mesecu juniju 2016 izdala že svoj peti samostojni album.  Pesmi kot so Carica, Trava, Mala sobica, Nina nana, Baraba, so v zadnjih dveh letih postali radijske in klubske uspešnice.

 

Ob spremljavi svoje skupine Avantura band nam na prireditvi v sklopu navtičnega sejma Nautica Marina Portorož pripravlja nepozaben večerni koncert!

 

Vstopnice bodo na voljo na Eventim prodajnih mestih in Petrol bencinskih črpalkah od 19. marca 2019.

 
Pin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.