Neprimerljiv, mogočen, bogat, drzen, privlačen …
tak bo sejem Nautica Marina Portorož 2019!

PROGRAM

 

Dovolite nam, da vam predstavimo novo podobo in prenovljen program navtičnega sejma Nautica Marina Portorož, International boat, beauty and luxury show, ki se bo odvijal od četrtka, 16. maja, do nedelje, 19. maja 2019, v Marini Portorož.

 

Pravi spomladanski spektakel bo kolaž najrazličnejših atraktivnih dogodkov, ki vas bodo potegnili v svoj vrtinec z nepredstavljivo močjo. Želeli si boste, da mu enostavno ne bo konca!

 

Vsak dan med 10. in 18. uro, v soboto celo do 20. ure, vas bosta impresionirala in popolnoma prevzela prestiž in izjemnost najnovejših plovil, uživali boste v pogledu na lepe ženske in zapeljive modne kose ter drag nakit. Preprosto navdušila vas bosta elegantnost in športnost predstavljenih vozil – doživeli in izkusili boste lahko torej pravi svet navtike.

 

 • Karavaning in kamping - novost na Nautica Marina Portorož 2019

  05.05.2019

  Ena izmed novosti letoš njega sejma pa je tudi posebej urejen prostor za karavaning in kamping, na ploščadi C, pred recepijo Marine, ki bo letos še popestril bogato navtično in športno ponudbo.

  Preberite več ...
   
 • Motorne jahte Bavaria Yachts

  05.05.2019

  Podjetje Adriatic Team d.o.o. iz Ljubljane, uradni zastopnik motornih plovil Bavaria Yachts za Slovenijo in Hrvaško bo na sejmu predstavil jahto Bavaria Sport 29.

  Preberite več ...
   
 • E-TWOW – Electric Two Wheels

  05.05.2019
  Znamka E-TWOW – Electric Two Wheels je del velikega mednarodnega koncepta s središčem na Kitajskem in v Evropi, Preberite več ...
   
 • Hibridna plovila Greenline

  04.05.2019

  Blagovna znamka Greenline je znana predvsem po dveh stvareh, prvo da je slovenski proizvod in drugo, da imajo skorajda vsa plovila Greenline vgrajena hibridni pogon, ki skrbi za bolj varčno in tudi ekološko plovbo.

  Preberite več ...
   
 • SLOVENSKA PREMIERA: XC 35

  02.05.2019

  Podjetje DNA d.o.o, za sejem Nautica pripravlja slovensko predstavitev jadrnice XC-35 iz ladjedelnice X-yachts. Jadrnica XC35 je najmanjša iz družine XC, vendar ohranja prav vse lastnosti večjih sester.

  Preberite več ...
   
 • V soboto si lahko ogledate polfinale Miss Slovenije 2019!

  28.04.2019

  Po več letih vstopnice za polfinalno prireditev Miss Slovenije 2019 zopet v prosti prodaji! Polfinalistke Miss Slovenije 2019 imajo že od februarja 2019 možnost

  Preberite več ...
   
 • Ročni izdelki DAR

  28.04.2019

  Na navtičnem sejmu Nautica Marina Portorož bodo na voljo tudi produkti hčerinskega podjetja Slovenskih železnic...

  Preberite več ...
   
 • Comit d.o.o., uradni zastopnik jadrnic skupine Hanse Group

  28.04.2019

  Comit d.o.o. je uradni zastopnik jadrnic skupine Hanse Group - Hanse, Dehler, Moody za področje Slovenije. Ponudbi so dodali tudi proizvajalca plovil Solaris Yachts in Privilège catamarans. 

  Preberite več ...
   
 • Fjord 38 'Xpress

  28.04.2019

  Fjord 38 'Xpress je nedvomno najbolj športna jahta v floti Fjorda. Od svoje predstavitve leta 2017 je Fjord vključil značilnosti svoje večje ladijske sestre s postavitvijo mize, kjer udobno sedi 8 oseb in se pretvori v prostorno ležišče za tri osebe.

  Preberite več ...
   
 • Skupina MennYacht

  26.04.2019

  Skupina MennYacht je začela kot ekskluzivni trgovec Pershing Yachts leta 1994 in leta 1999 razširila svojo zastopstvo na celotno svetovno znano skupino Ferretti, ki je sestavljena iz edinstvenega portfelja sedmih najbolj ekskluzivnih in prestižnih blagovnih znamk v svetu navtike: Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Itama, Mochi Craft, Custom Line in CRN.

  Preberite več ...
   
 • AB Yachting – novosti v letu 2019

  26.04.2019

  Poleg ustaljene prodaje rabljenih plovil, najema  in servisa plovil, smo v letu 2019 postali pooblaščeni prodajalci za nova motorna plovila MOMENTA Yachts (Momenta 36 HT ) in Turkoglu Yachts (SeaSky 36 in SeaSky 39 ),  prostorne motorne  jahte za družinska križarjenja, uživanje na morju,  ki so primerne tudi za čarter.

  Preberite več ...
   
 • PREMIERA: PARDO 43

  22.04.2019

  Adria Luxury Boats d.o.o. bo na letošnjem navtičnem sejmu premierno predstavila plovilo PARDO 43, ki je narejeno v znameniti italijanski ladjedelnici bolj znani po proizvodnji jadrnic Grand Solei.

  Preberite več ...
   

PRAVILNIK

 

Tekmovanje v mešanju pijač

 

Tekmovanje v mešanju pijač bo potekalo v nedeljo, 19.5.2019, ob 14.00 uri, v sklopu navtičnega sejma Nautica Marina Portorož 2019 v organizaciji Venka Vojo d.o.o., ki je distributer brezalkoholnih in alkoholnih pijač prestižnih blagovnih znamk.

 

Potek tekmovanja:

 

a.) Distributer Venka Vojo d.o.o. bo predstavil svojo ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač prestižnih blagovnih znamk. 

 

b.) Tekmovalci bodo imeli 60 minut časa, da skreirajo svoj recept iz predstavljenih produktov. 

 

c.) Potrebno je pripraviti pijačo na temo navtike po lastnem receptu za 4 osebe:

  1. Pripraviti pijačo za štiri (4) osebe, čas priprave je deset (10) minut;
  2. Tekmovalec ima pred začetkom priprave koktajla na razpolago eno (1) minuto časa, da predstavi in opiše svojo kreacijo (zakaj se je zato odločil, kaj ga je spodbudilo k temu, zgodba…);
  3. Dekoracija - okraski se pripravljajo v pripravljalnici, čas priprave je 15 minut in se šteje k strokovni pripravi mešane barske pijače;
  4. Organizator poskrbi za led, slamice in pijačo;
  5. Tekmovalec si dodatke za pripravo mešane barske pijače priskrbi sam, vključno s kozarci.

      6.   Za pripravo lastne kreacije tekmovalec uporablja svoj barmanski inventar in pribor.

 

d.) Strokovna komisija bo ocenjevala:

  1. videz mešane barske pijače
  2. aromo mešane barske pijače
  3. okus mešane barske pijače
  4. predstavitev lastne kreacije (1 minuta)

 

e.) Vrstni red nastopa bo izžreban pred pričetkom tekmovanja.

 

f.) Nagrada za zmagovalni koktajl je: 300 € denarne nagrade in produkti Venko Vojo v vrednosti 200 €.

 

 

ROK PRIJAVE: 12.5.2019

 

Prijavo na tekmovanje oddate na e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Organizator: 

Venka Vojo d.o.o.

LIMINJANSKA CESTA 109

6320 PORTOROŽ - PORTOROSE

Slovenia

Pin It
© 2019 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.